середу, 19 червня 2013 р.

Одна з найболючіших проблем Сонячного- відсутність місця поховання на  місцевому цвинтарі.Тож новий сільський голова, Лазаренко Віталій Іванович, розпочав свою роботу саме з цього об'єкта. Попередньо розвісивши оголошення, сільський очільник розраховував, що найменше на 50 небайдужих односельців. Та в день запланованого суботника, 15.06.2013, на місце прибирання з'явилося, не багато не мало 30 справді не байдужих сонячненців. Та і то, переважно працівники бюджетної сфери, декілька депутатів ( в тому числі і автор допису), та діти. Працювали дружно і старанно, за 5 годин роботи, вирубали  чагарники на  площі близько 20 соток. Не обійшлося і без частування, приватний підприємець Лазаренко Зоя Сергіївна, люб'язно пригощала морозивом та солодкими напоями.  22.06. знову збираємося продовжити прибирання на цвинтарі. Сподіваюся, що кількість небайдужих збільшиться. Адже порядок в нашому селі  залежить тільки від нас самих, гуртом можна всі проблеми вирішити.
 
 
 
 

вівторок, 18 червня 2013 р.

"Живи та міцній, наша юна держава"саме під такою назвою 18.06.2013 пройшов захід у бібліотеці  присвячений дню Конституції України,на який завітали юні громадяни Сонячного.
Активні і надзвичайно допитливі - так можна схарактеризувати нинішнє покоління. Діти зацікавлено прослухали розповідь про етапи розвитку конституції в Україні та видатних українців, які залучалися до процесу державотворення. А також прийняли активну участь у вікторині.


середу, 5 червня 2013 р.

Літо пора розваг,відпочинку,нових сподівань і мрій.
Потрібно весело і корисно провести свої літні
канікули.Саме так розпочали літній відпочинок
діти Сонячного.Долучилася до цього і бібліотека.

Відкриття пришкільного табору "Сонечко".




 






 


















 
 
"Чи знаєте ви рідну природу" калейдоскоп цікавинок.
28.05.13
"Хто і що у лісі живе" розважально -  ігрова програма.
30.05.13 р.
 
 
"Веселе дитинство" концерт дитячої творчості присвячений Міжнародному дню захисту дітей
та конкурс малюнка на асфальті.
31.05.13 р.
 
У конкурсі малюнка прийняли участь близько 50 дітей.Всі учасники отримали солодкі подарунки, а переможці грамоти та цінні призи.
"Як ми спілкуємося?" тренінг для підлітків.
3.06.13 р.