суботу, 3 березня 2012 р.

Сьогодні – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається по всьому світу 14 лютого.А свято називається – днем святого Валентина. Чому саме Валентина запитаєте ви? Вважають, що саме цей святий опікується закоханими, допомагає їм щасливо прожити в парі, мирі і злагоді.. Кохання оспівано композиторами, художниками, поетами. Воно пронизує поезії Володимира Сосюри, та Івана Франка, Пушкіна і Лермонтова, Шекспіра і Петрарки, Лесі Українки та Олександра Олеся...
Слова, слова... Вони в собі всі різні;
тривожні й тихі, радісні й сумні;
є терпеливі, є жорстокі й грізні,
лукаві й чесні, мудрі і смішні...

В нашій бібліотеці пройшов захід до дня Святого Валентина "Турнір заради прекрасних дам.Все починається з кохання".В святі прийняли участь страшокласники та їх батьки.
Юнаки та дівчата показали однокласникам та батькам невеличкі сценки із відомих літературних творів.В нас в гостях побували Ромео і Джульєта,
неповторні Мавка та Лукаш та неменш цікаві персонажі Наталка Полтавка та Возний.Після основної частини вечора всі присутні приймали активну участь у іграх та танцювальних конкурсах.У хвилини танцювальних пауз всі присутні мали змогу поспілкуватися за чашкою чаю з печевом.

Сьогодні ми почули прекрасні слова і чудесну музику. Якщо ви слухали з відкритим і чекаючим серцем, то я впевнена, що ви зрозуміли ті істини, які не тільки вчать, а й перевертають все життя. У відомого естрадного співака Віктора Цоя є хороші слова:
“Кохання варте того, щоб чекати,  життя варте, щоб жити”.
І я хочу, щоб ваше життя було великим, прекрасним, радісним.
Живіть! Живіть довго і щасливо!
І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого частого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.
З святом святого Валентина Вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар